HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!
cijene metala

Tesla Cables na Bisnode4Excellence konferenciji

Autor hyper / Objavljeno na dan: 25.09.2018.
Tesla Cables na Bisnode4Excellence konferenciji

 

Konferencija Bisnode4Excellenceorganizirana je 20. rujna 2018.za sve vjerne klijente te je imala odličnu postavu. Za preko 300 ljudi iz poslovnog svijeta svoju priču o izvrsnosti ispričala su četiri predstavnika poduzeća certificiranih Certifikator bonitetne izvrsnosti A, AA, AAA i Zlatnim AAA.

Poduzeća koja su bila predstavljena na konferenciji Bisnode4Excelencesu poduzeća koja ističu učinkovitost i profitabilnost, a poslovanje s njima je manje rizično, zbog njihove sposobnosti stvaranja profita, oni su najbolji primjer za sve igrače u hrvatskom gospodarstvu – upravo takva poduzeća su predstavljena na konferenciji. Jedna od takvih poduzeća su i Tesla Cables. Direktor Tesla kabeli d.o.o.,Zoran Pavletić, je na konferenciji izlagao priču o izvrsnosti: Bonitetna izvrsnost A: TESLA KABELI.

 

 

Bisnode Key speaker na konferenciji bio je Rikard Candell, direktor odjela Analitike u Bisnode grupi sa temom predavanja “Predictive analytics: driving fuel for sales and marketing” dao je odgovore na pitanja kao što su:

  • Zašto bi tvrtke trebale koristiti analitiku i što čini uspješnu strategiju / potencijalne zamke?
  • Što napraviti nakon što znate TKO će kupiti Vaš proizvod?
  • Kako koristiti analitiku za prodaju i marketing na B2B tržištu?

Ove godine spojili smo sport i business te je glavni gost konferencije bio nogometni trener Zlatko Dalić, a  danas je vjerojatno najpoznatija osoba u Hrvatskoj.

 

TOP
Ne prikazuj više!