HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!
cijene metala

Tesla kabeli d.o.o.

Tesla kabeli d.o.o. mlada je hrvatska tvrtka utemeljena 2013. godine, specijalizirana za veleprodaju svih vrsta vodova i kabela.

tesla

O tvrtki

Tesla kabeli d.o.o. mlada je hrvatska tvrtka utemeljena 2013. godine, specijalizirana za veleprodaju svih vrsta vodova i kabela.

U svom prodajnom asortimanu nudi proizvode vodećih domaćih i europskih proizvođača kabela (kao što su: Eurocable Group d.d., Draka Prysmian, I.C.E.L. Cavi, General Cable, La Triveneta Cavi, ICME Ecab, Hellenic Cables, ERSE Kablo, Waskönig+Walter, itd.).

Tvrtka Tesla kabeli d.o.o. smještena je u Svetoj Nedelji, Industrijska 20 u neposrednoj blizini autoceste Zagreb-Ljubljana i zagrebačke obilaznice, što kupcima omogućava jednostavan i brz dolazak u  distributivno skladište, a tvrtci najbrži način za uključivanje na sve važnije prometnice prema krajnjim kupcima.

Zaposlenici

Zahvaljujući iskustvu i profesionalnom pristupu djelatnika u radu s kupcima, te dobroj logistici, tvrtka može udovoljiti svim zahtjevima kupaca.

uvoz

Skladište

Skladište je smješteno na ukupno 2.000 m2. Od toga oko 1.000 m2 čini unutarnji visoko regalni skladišni prostor s 800 paletnih mjesta. Ostalih 1.000 m2 je vanjski skladišni prostor za smještaj energetskih kabela na drvenim bubnjevima.

Kupcima je osigurana dostupnost cjelokupnog kabelskog asortimana s vlastitog lagera u Svetoj Nedelji i to u željenim dužinama i presjecima uz garanciju najveće kvalitete.

Tesla kabeli d.o.o. svojom distribucijom obuhvaća tržišta Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Kosova i Makedonije.

uvoz

MEINHART HOLDING GmbH grupacija

Tvrtka Meinhart Holding GmbH utemeljena je 1978. godine i u vlasništvu je obitelji Meinhart. Smještena je u St. Florianu u neposrednoj blizini Linza u Austriji i prostire se na 113.000 m2. Unutarnje skladište sadrži 7.500 paletnih mjesta, a na vanjskom skladištu nalazi se oko
13.000 bubnjeva, što tvrtku Meinhart Holding GmbH čini jednim od najvećih europskih kabelskih lagerista.
Meinhart Kabel na lageru kontinuirano drži od 6.000 do 8.000 tona bakrenih kabela te 2.000 do 2.500 tona aluminijskih kabela odnosno preko 3.500 različitih artikala.
Tvrtka zapošljava 170 ljudi s godišnjim prometom od 160 mil. eura. Također, posjeduje vozni park od 16 kamiona, kojima svakodnevno otpremaju robu na tržišta Austrije i susjednih zemalja.

uvoz

Prisutnost u drugim državama

U 2014. godini Meinhart Holding GmbH počinje intenzivno širenje tvrtke na susjedna tržišta, te se krajem 2014. godine realizirao njihov najveći projekt, distributivno skladište u Njemačkoj veličine 75.000 m2. Iste godine Meinhart Holding GmbH širi svoje poslovanje na tržišta srednje i istočne europe, te stječe poslovni udio u tvrtkama VLG Mađarska i VLG Rumunjska, Allkabel Češka, te Tesla kabeli d.o.o. Hrvatska.

Glavna djelatnost svih tvrtki članica Meinhart Holdinga GmbH je veleprodaja kabela i vodova, a primarni cilj je ponuditi svojim kupcima visoku razinu usluge, profesionalni pristup tržištu, te dostupnost cjelokupnog kabelskog asortimana na jednom mjestu.

TOP
Ne prikazuj više!