HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!
cijene metala

Impressum i pravila korištenja stranice

Izdavač:
Tesla kabeli d.o.o., Industrijska 20,
10431 Sveta Nedelja, Hrvatska

Tel: +385 1 2362-900
Fax: +385 1 2362-901

info@teslacables.com
www.teslacables.com

Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti MBS: 080847376, Trgovački sud u Zagrebu

Direktor: Zoran Pavletić

Pravila korištenja stranice

 1. Sadržaj, dokumenti, slike, video-zapisi i fotografije objavljeni na javnom webu TESLA KABELI d.o.o. (www.teslacables.com) u vlasništvu su tvrtke TESLA KABELI d.o.o. ili u vlasništvu fizičkih ili pravnih osoba kojima su TESLA KABELI d.o.o. dale pristanak na objavljivanje tih materijala.
 2. Uporaba materijala s javnog weba TESLA KABELI d.o.o u komercijalne svrhe nije dopuštena.
  Prilikom objave i korištenja materijala s javnog weba TESLA KABELI d.o.o obveza je onoga tko materijale objavljuje i koristi na mediju na kojemu ih koristi navesti TESLA KABELI d.o.o. (www.teslacables.com) kao izvor.
 3. TESLA KABELI d.o.o nastoji održavati sadržaj na svojim stranicama točnim, potpunim i aktualnim, ali ne preuzima odgovornost za njegovu točnost, potpunost i aktualnost, a pogotovo za sadržaj na drugim web-stranicama (izvan domene TESLA KABELI d.o.o.) na koje vode poveznice na stranicama javnog weba TESLA KABELI d.o.o. Tvrtka TESLA KABELI d.o.o ima pravo u svakom trenutku izmijeniti sadržaj na stranicama javnog weba.
 4. Tvrtka TESLA KABELI d.o.o ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s javnog weba TESLA KABELI d.o.o ili s web-stranica do kojih korisnici dođu putem poveznice s javnog weba tvrtke TESLA KABELI d.o.o.
 5. Tvrtka TESLA KABELI d.o.o ne odgovara za štetu nastalu korištenjem ili nemogućnosti korištenja nekog dijela weba ili weba u cijelosti.
 6. Tvrtka TESLA KABELI d.o.o je nositelj autorskih prava na dizajn javnog weba TESLA KABELI d.o.o. (grafički elementi i njihov raspored) i sva su prava pridržana.

Kolačići (Engl. Cookies)

 1. Kolačić je skup podataka koji stranica koju posjećujete sprema na vaše računalo. Kolačić ne sadrži osobne podatke već služi tome da primjenjuje vaše postavke koje ste primijenili na npr. naslovnici i na ostalim stranicama weba TESLA KABELI d.o.o, da izračuna vrijeme kad ste posljednji put pristupili web-stranici, koliko dugo se zadržali na pojedinoj stranici i slično. Kolačići na webu TESLA KABELI d.o.o omogućavaju dosljedno pregledavanje svih stranica povećanim fontom ili u kontrastnoj verziji (čime se osigurava pristupačnost (engl. accessibility)).
 2. Kako bi uredništvo javnog weba TESLA KABELI d.o.o moglo web održavati što korisnijim i atraktivnijim korisnicima, dobro je imati uvid u statistiku i način na koji korisnici koriste web-stranice, koje stranice najviše posjećuju i koji sadržaj ih najviše zanima. Stoga javni web tvrtke TESLA KABELI d.o.o u svrhu poboljšavanja korisničkog iskustva koristi alat Google Analytics. Alat Google Analytics na računalo korisnika koji pristupa webu TESLA KABELI d.o.o sprema kolačić treće strane (engl. third party cookie) pomoću kojega je moguće mjeriti i pratiti spomenute statistike.
 3. Svaki internetski preglednik u svojim postavkama korisniku omogućava podešavanje načina korištenja kolačića (odobravanje, odbijanje, vrijeme i način brisanja i slično).
  Također ako želite posebno onemogućiti da Google Analytics sprema kolačiće na vaše računalo, možete to učiniti na poveznici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

TOP
Ne prikazuj više!